Obsidian by rád vyvíjel Alpha Protocol 2
Alpha Protocol Novinka Obsidian by rád vyvíjel Alpha Protocol 2

Obsidian by rád vyvíjel Alpha Protocol 2

Michal Burian

Michal Burian

11

V rozhovoru to prozradil CEO firmy, který se o celé záležitosti značně rozpovídal.

Reklama

Titul Alpha Protocol byl moderní špionážní RPG, v němž se hráči ujmuli role tajného agenta Michaela Thortona. S ním jste odhalovali spiknutí a rovněž jste si mohli užívat maximálního přizpůsobení své postavy i veškerých udělátek díky novému systému RPG stromu. Hra se nakonec moc dobře neprodávala a vydavatelská společnost SEGA nad novou značkou zlomila hůl, avšak studio Obsidian na titul nezanevřelo.

"Rád bych začal pracovat na Alpha Protocol 2. První díl nabídl spoustu zajímavých možností, které hráči nejspíš nepochopili a nepřijmuli je tak, jak jsme očekávali. Když vyvíjíte novou značku, musíte počítat s tím, že bude nějakou dobu trvat, než se začne prodávat, tak jak si představujete. Pokud chcete dělat práci jako je tahle, musíte být optimistický, musíte se dívat do budoucnosti," řekl Feargus Urquhart, CEO Obsidian, v rozhovoru pro NowGamer.

"Jsem si jistý, že můžeme udělat lepší Alpha Protocol. Stále tomu věřím a doufám, že k tomu jednoho dne dojde," dodal.

Vývojářské celky dost často chtějí pracovat na svých hrách, to jim ovšem vydavatelské společnosti zatrhnou a poradí jim, aby se věnovali něčemu jinému, co zaručeně přinese peníze. Tak už to bohužel bývá. Investor chce své peníze zpět.

Dejte nám v komentářích vědět jak se vám akční RPG Alpha Protocol zamlouvalo a zda byste přijali pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama