Obsidian pracují na Dungeon Siege 3
Dungeon Siege 3 Novinka Obsidian pracují na Dungeon Siege 3

Obsidian pracují na Dungeon Siege 3

Milan Votava

Milan Votava

Chris Taylor dnes ohlásil pokračování Dungeon Siege a mimo jiné prozradil také to, že na jejím třetím díle pracuje studio Obsidian, avšak my toho víme ještě mnohem víc.

Reklama

Zakladatel Dungeon Siege, designér Chris Taylor, se dnes nechal slyšet, že spolupracuje s vývojáři firmy Obsidian, autoři Alpha Protocol či Fallout: New Vegas, na pokračování RPG série Dungeon Siege. Taylor doslova prohlásil, že není lepšího týmu, kterému by nový díl Dungeon Siege svěřil. Třetí pokračování této povedené RPG série se chystá přinést opět velmi strhující příběh, v němž se budou mísit RPG prvky a kvalitní akční zábava.

Novinkou je také to, že Dungeon Siege se poprvé objeví na HD konzolích a kromě singleplayeru se můžeme těšit také na kooperativní multiplayer, při kterém budou moci naráz hrát na jedné obrazovce až čtyři hráči. Nedočkavostí se můžeme třást také na množství propracovaných postav, které oplývají značnou mírou speciálních schopností, a všechny RPG hráče jistě potěší také to, že rozhodování vaší postavy bude mít následně důsledky ve vývoji příběhu.

Datum vydání Dungeon Siege 3 bohužel prozatím není známo. Hra je plánována pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Závěrem připomeňme, že první dva díly série má na svědomí studio Gas Powered Games, které pracovalo pod hlavičkou vydavatelské společnosti Square Enix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama