Obyvatelé galaxie ve Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Obyvatelé galaxie ve Star Wars: The Old Republic

Obyvatelé galaxie ve Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Tentokrát předvedlo BioWare na oficiálním webu hry trochu mírumilovnější tématiku, a to všemožné obyvatele galaxie, a mimo to odhalili i vývoj nové potvory, Flesh Radiera.

Reklama

Obyvatelstvo je víceméně klasika. Jak známo, skoro všechny světy od galaktického jádra až po Vnější okraj obývají všechny myslitelné (a občas i nemyslitelné) inteligentní rasy i primitivnější tvorové. Ať už jde o lidi, Twi’leky, ještěrovité Trandoshany, humanoidní Chisse (vyznačující se modrou kůží a rudýma očima) nebo různé protokolární a bojové droidy, všichni mají své životy a na nás je, abychom se do těch životů zapojili a případně je změnili. Doufejme jen, že se aspoň většina z nich bude chovat trošku přirozeně a nebudou působit jen jako pouhá kulisa pro naše řádění v galaxii.

Dále jeden z tvůrců odhalil i tvorbu působivého monstra nazvaného Flesh Radier. Díky tomu známe celý vývoj, počínaje černobílými koncepty přes všemožné úvahy až po finální barevnou podobu. To všechno přehledně sepsané v článku, který určitě stojí za přečtení.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama