Očekávané rozšíření pro Elden Ring by již brzy mohlo obdržet datum vydání
Elden Ring Novinka Očekávané rozšíření pro Elden Ring by již brzy mohlo obdržet datum vydání

Očekávané rozšíření pro Elden Ring by již brzy mohlo obdržet datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Naznačují to údaje ze Steamu.

Reklama

Vývojáři ze studia FromSoftware v únoru loňského roku oznámili přípravy velkého rozšíření pro novináři i hráči vyzdvihované akční RPG Elden Ring. O přídavku s názvem Shadow of the Erdtree jsme se ale stále nedozvěděli žádné bližší oficiální informace. Pozornost však před časem upoutala spekulace, podle které má DLC vyjít již letos v únoru.

Na možný další střípek do pomyslné skládanky nově na Twitteru upozornil uživatel s přezdívkou Ziostorm, který se specializuje na hry od FromSoftwaru. Ziostorm odhalil, že v databází Steamu došlo u Elden Ringu k přidání neznámého souboru. Tento soubor není nijak popsán, takže nelze s jistotou potvrdit, zda se skutečně vztahuje k rozšíření Shadow of the Erdtree.

Pokud by se ale jednalo o běžnou menší aktualizaci, tak by nedávalo příliš smysl detaily o jeho obsahu v databázi skrývat. Dle údajů na stránkách SteamDB byl navíc tento tajemný soubor vložen do kategorie DLC. Existuje tedy poměrně reálná možnost, že bychom se o přídavku Shadow of the Erdtree mohli zanedlouho dozvědět nové podrobností v čele s datem vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama