Od soboty si první hráči vyzkouší The Division 2
The Division 2 Novinka Od soboty si první hráči vyzkouší The Division 2

Od soboty si první hráči vyzkouší The Division 2

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Od 15. do 18. prosince proběhne technický test alfa verze hry.

Reklama

Studio Massive Entertainment a další týmy v rámci Ubisoftu čekají náročné dny. První hráči si v sobotu od dvou hodin odpoledne vyzkouší taktickou akci The Division 2 v rámci technologického testu alfa verze. Na servery je pozvaná hrstka předem vybraných PC hráčů, kteří se přihlásili přes oficiální stránky. Test probíhá do 18. prosince.

Pokud jste byli vybráni, měli byste na e-mailu mít potřebné instrukce, včetně smlouvy o mlčenlivosti, s kterou je nutné souhlasit. Nečekejte tak, že hráči budou streamovat a sdílet své zážitky. Přece jen, tohle je technologický test, aby si vývojáři ověřili stabilitu serverů a celé hry. Aby plánovaná beta na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One proběhla bez větších problémů.

Do bety se dostanete předobjednávkou hry (třeba na Xzone.cz a GameExpres.sk) nebo registrací na homepage. Datum jejího zveřejnění a další podrobnosti se dozvíme později. U digitální objednávky získáte přístup do bety automaticky, zatímco u fyzické vám obchod pošle kód na e-mail.

V nadcházejících dnech by mělo být o The Division 2 více informací. Vybraní novináři byli pozváni do kanceláří Ubisoftu, aby si vyzkoušeli nejnovější verzi této taktické akce, která přesouvá bitvy agentů Divize z post-apokalyptického New Yorku do Washingtonu D.C

Plná verze The Division 2 vyjde 15. března 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama