Od tvůrců Vigoru jsme dostali výbavu pro přežití v poválečném Norsku
Vigor Novinka Od tvůrců Vigoru jsme dostali výbavu pro přežití v poválečném Norsku

Od tvůrců Vigoru jsme dostali výbavu pro přežití v poválečném Norsku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Xbox Xbox One

Co všechno obsahuje presskit k novince od Bohemia Interactive?

Reklama

Je to sotva pár měsíců, co české studio Bohemia Interactive vydalo na Xboxu One free-to-play akci Vigor ve verzi 1.0. Od té doby jste si na Zingu mohli o střílečce zasazené do poválečného Norska na počátku 90. let přečíst třeba díky nedávnému představení nejnovější aktualizace nebo v rozsáhlém rozhovoru s tvůrci. Vigor je zkrátka momentálně jedním z nejvýraznějších projektů Bohemia Interactive, o čemž se nyní můžeme přesvědčit i díky objemnému balíku, který se k Zingu dostal právě v návaznosti na masivní update 1.1 s názvem Bridges.

Od tvůrců Vigoru jsme dostali výbavu pro přežití v poválečném Norsku

V tom objemném balíku se skrýval sympatický presskit Vigoru, a protože považuji za slušné minimálně tvůrcům poděkovat a nenechat si seznámení s jeho obsahem pro sebe, rozhodl jsem se ukázat, co takový presskit obsahuje. Kdybych měl říct, že nedávný pokus o natočení videa, v němž jsem ukazoval sběratelskou edici expanze Contact pro Armu 3, nedopadnul úplně nejlépe, bylo by to asi jako prohlásit, že kyselina sírová není příliš osvěžující nápoj. Proto tentokrát raději zůstaneme u prostých fotografií.

Přečtěte si také náš rozhovor s tvůrci hry Vigor.

V Bohemia Interactive nejspíš počítají s tím, že se do Norska vydáme osobně, o čemž svědčí nejen tričko a kšiltovka s logem hry, ale i kostkovaná košile. Pro virtuální návštěvu se zase bude jistě hodit klíč k Premium Packu, nabízejícímu hrst kosmetických in-game předmětů. Kód byl samozřejmě vhozen mezi hladové redaktory, aby se o něj poprali jako krvelační psi. A aby o fešný ohoz nebyla ochuzena ani samotná konzole, na níž je Vigor k dispozici, v presskitu je také vinylová samolepka určená na horní stranu gamepadu Xboxu. Jen je trochu paradoxní, že instrukce na obalu se soudě dle obrázků vztahují primárně na samolepky pro PS4.

Od tvůrců Vigoru jsme dostali výbavu pro přežití v poválečném Norsku

Protože je jedním ze symbolů hry kuchyňská minutka s motivem rajčete, nejspíš nepřekvapí, že je také součástí presskitu. Jen škoda, že její zvonek není kdovíjak spolehlivý ani přesný, takže až se zase bude blížit radioaktivní bouře, pro přehled o zbývajícím času na prohledávání norských lesů raději zvolím jiné zařízení. Tohle by se totiž moc nehodilo. Při samotném hraní se ale jistě mohou hodit tištěné instrukce, seznamující zájemce o Vigor se základními herními prvky, mezi něž patří hromadění výbavy, zacházení se zbraněmi, průzkum prostředí, kontakt s dalšími hráči nebo vylepšování perzistentního přístřeší. Pravdou je, že díky takové nadílce, jejíž část je mimochodem běžně v prodeji v online obchodě Bohemia Interactive, má člověk hned větší chuť se do všech vyjmenovaných činností pustit po hlavě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama