Od zítřka až do konce víkendu zdarma The Division
Novinka Od zítřka až do konce víkendu zdarma The Division

Od zítřka až do konce víkendu zdarma The Division

Michal Burian

Michal Burian

54

Každý si může vyzkoušet akci od Ubisoftu na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama

Pokud nemáte na víkend žádné plány a ještě jste nehráli kooperativní akci The Division od Ubisoftu, tak budete mít možnost. Od zítřejšího dne se otevřenou servery pro všechny hráče, kteří si na počítačích a konzolích budou moci zdarma zahrát.

Bezplatný víkend se spustí již zítra a na PC bude dostupný do 7. května, na konzolí PlayStation 4 a Xbox One do 8. května. V obou případech od ranních hodin, v našem časovém pásmu od 9 hodin na PS4 a Xboxu One do pondělního rána. U PC verze to bude od 19 hodin do nedělní desáté hodiny večerní. Počítejte rovněž s nutností Xbox Live Gold na Xboxu One. PS Plus u PS4 uváděno není.

Od klasické zkušební verze se tato liší v tom, že hráči dostanou po omezenou dobu veškerý obsah ze standardní edice hry a budou moci hrát sami na vlastní pěst, v kooperaci s dalšími hráči a samozřejmě se budou moci vrhnout i do tuhých bojů v Temné zóně. Samotná trial verze je jinak omezena do osmé úrovně nebo na šest hodin. Po víkendu bude opět aktivní.

Zároveň bude možné se 60procentní slevou zakoupit standardní i Gold edici (obsahuje Season Pass), a to ve všech digitálních obchodech. Pokud se rozhodnete zakoupit hru, tak se vám přenesou vaše uložené pozice.

The Division koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama