Od zítřka do konce víkendu zdarma Rainbow Six Siege
Novinka Od zítřka do konce víkendu zdarma Rainbow Six Siege

Od zítřka do konce víkendu zdarma Rainbow Six Siege

Michal Burian

Michal Burian

21

Zahrajte si bezplatně taktickou kooperativní akci od Ubisoftu.

Reklama

1. prosince to budou dva roky od vydání taktické kooperativní akce Rainbow Six Siege od studia Ubisoft Montreal. Za tu dobu hra dostala spoustu dodatečného obsahu v podobě nových map a operátorů, které si odemykáte za herní měnu ve hře, zatímco držitelé Season Passu je mají zpřístupněny hned.

Pokud jste Rainbow Six Siege ještě nehráli, tak od zítřka do konce víkendu budete mít možnost. Na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One bude hra zdarma k vyzkoušení v plné verzi, včetně všech módů, map a operátorů. Na konzolích budete potřebovat Xbox Live Gold, PS Plus je teď na pár dnů zdarma pro všechny.

V dohledné době čeká Rainbow Six Siege uzavření druhé sezóny. Vyjde balíček Operation White Noise obsahující mapu Mok Myeok Tower. To je komunikační a pozorovací věž s futuristickým exteriérem, ze které máte výhled na rušné město v podobě Soulu v Jižní Koreji. Uvnitř věže se nachází čajovny s dřevěnými stěnami, noční klub, restaurace, umělecká galerie nebo kanceláře. Součástí budou i tři operátoři, dva zástupci Jihokorejců a další posila z polských speciálních sil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama