Odhalen nový Tony Hawk's Pro Skater
Tony Hawk's Pro Skater 5 Novinka Odhalen nový Tony Hawk's Pro Skater

Odhalen nový Tony Hawk's Pro Skater

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Nabídne starou známou hratelnost, kooperaci a například i power-upy pro speciální mise a další vylepšení.

Reklama

GameInformer včera oficiálně prozradil, že se pracuje na nové hře ze série Tony Hawk's Pro Skater. Pokud něco málo o hrách se skateboardem víte, pak určitě také víte, že Pro Skater byly v podstatě ty nejlepší hry s Tony Hawkem.

Pátý díl má nabídnou starou známou hratelnost s několika vylepšeními jako je například možnost střílet projektily nebo sbírat power-upy pro konkrétní mise. Stejně tak se můžeme těšit i na to, že můžeme hru projet ve hře jednoho hráče i v kooperaci a multiplayeru. A je na vás kdy co budete hrát. V multiplayeru můžete svůj charakter vylepšit a v singleplayeru za něj následně hrát.

Samozřejmě nabídne hra vylepšenou grafiku, nové mise, editor a známé postavy ze skateboardového světa. Kromě Tonyho Hawka se tak podíváme i na Nyjah Hustona, Aarona Homokiho, Ishoda Waira, Rileyho Hawka, Lizzie Armanto, Chrise Colea, Davida Gonzaleze, Leticiu Bufoni a Andrew Reynoldse.

Samotná hra vyjde ještě letos pro současnou i minulou generaci konzolí, přičemž verze pro PS3 a Xbox 360 vyjdou o něco později. Na závěr se ještě můžete pokochat obrázky - ty ovšem na optimismu nepřidají. Nic víc zatím nemáme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama