Odhalen remaster Sniper Elite V2
Sniper Elite V2 Novinka Odhalen remaster Sniper Elite V2

Odhalen remaster Sniper Elite V2

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

K životu se probouzí taktická stealth akce.

Reklama

Koncem dubna to bude sedm let, co vyšla stealth akce Sniper Elite V2. Studio Rebellion Developments hodlá tuhle povedenou taktickou záležitost oživit a přinést nám remaster. Vypovídá o tom zápis australské klasifikační rady, kde se přesně na Štědrý den objevil Sniper Elite V2 Remastered. Neoznámenou hru má na trh uvést společnost 505 Games.

Dle zápisu je Sniper Elite V2 Remastered multiplatformní titul. Tím pádem vyjde na více platforem. Očekáváme PC, PlayStation 4 a Xbox One, i když na poslední jmenované konzoli je možné si Sniper Elite V2 zahrát díky zpětné kompatibilitě z Xboxu 360. Pokud si dají vývojáři záležet a připravují remaster se vším všudy, tak by o vylepšenou grafiku, detailnější textury a všechen obsah (celkem vyšly čtyři DLC) mohli mít hráči opět zájem.

Sniper Elite V2 je third-person taktická akce zasazena do období druhé světové války. Jde o pokračování původní hry z roku 2005. Ve hře se stanete tajným agentem americké OSS, který má za úkol zabít důležité nepřátelské osoby, infiltrovat se na základny, ukradnout tajné materiály a hlavně odhalit tajemství o německém raketovém programu V-2.

V současné době nevíme, zda v Rebellion Developments pracují na dalším dílu. Možná se s ním setkáme až na nové generaci konzolí.

„Skvělý návrat na bojiště druhé světové války. Jste sice sniper, ale se samopalem si také poradíte. Škoda je tunelovitého prostředí a vodění autory za ručičku. Povedená je ale balistika střel, a když pak vidíte, jak kulka masakruje nepřátele ve zpomaleném záběru a navíc pod rentgenem – je to slast,“ napsali jsme v recenzi o Sniper Elite V2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama