Odhalen Season Pass pro Assassin's Creed Unity a plošinovka
Assassin's Creed Chronicles: China Novinka Odhalen Season Pass pro Assassin's Creed Unity a plošinovka

Odhalen Season Pass pro Assassin's Creed Unity a plošinovka

Jan Kalný

Jan Kalný

68

Další věc, která dříve nebo později musela přijít - Season Pass, který vám za „pouhých” třicet dolarů poskytne přístup ke všem DLC, ULC a nejrůznějším předmětům.

Reklama

Season Pass není žádným překvapením a spousta hráčů jen čekala na ten moment, kdy se o něm něco dozvíme. Nutno říct, že Ubisoft to bere opravdu ve velkém. Season Pass totiž nabídne DLC kampaň Dead Kings, tři nové mise, třicet nových předmětů a speciální stažitelnou hru. Pokud si Season Pass navíc předobjednáte, získáte unikátní a speciální válečnou sekeru. Ta už pravděpodobně nikdy získat nepůjde, pokud Ubisoft nevydá nějaký Season Pass 2.

Kampaň Dead Kings nás zavede do Saint-Denis, venkovní město u Paříže. Město se využívalo jako hřbitov pro královskou rodinu Paříže. Během Francouzské revoluce bylo město vypleněno a dle slov kreativního ředitele Alexe Amancia jde o opravdu temné místo, které je odlišené od původní hry.

„Pod městem je skutečně velké pohřebiště se starými hádankami a úplně novou nepřátelskou frakcí - Raidery (Nájezdníky). K dispozici také máte úplně nové zbraně jako je například Guillotine Gun, se kterou můžete vystřelit výbušné projektily nebo zblízka prořezat nepřítele,” popisoval. „Jde skutečně o nejtemnější příběh, jaký jsme v Assassin's Creed zatím vyprávěli."

Season Pass také nabízí zmíněné tři mise, které můžete získat za pre-order. Přesněji jde o The American Prisoner, Killed by Science a The Chemical Revolution. Nejzajímavější věcí ale je stažitelná 2.5D hra, která určitě nejednoho fanouška potěší. V ní se zhostíme role Shao-Jun. Pokud vám toto jméno není cizí, určitě jste viděli animovaný filmeček Embers, ve kterém se žákyně Shao-Jun objevila po boku Ezia. A jak asi tušíte - podíváme se do Číny.

„Vždy zkoušíme nové věci, a z prostého nápadu se Assassin's Creed Chronicles: China vyvinulo až do tohoto projektu.”

Rozšíření budou k dispozici začátkem roku 2015. Na závěr se můžete podívat na Season Pass trailer, vytvořený pro tuto příležitost. Uvažujete o koupi?

Dead Kings DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama