Odhalena fantasy adventura Dark Eye
Novinka Odhalena fantasy adventura Dark Eye

Odhalena fantasy adventura Dark Eye

Michal Burian

Michal Burian

3

Jde o novou kreslenou point &amp; click adventuru odehrávající se ve fantasy světě Aventuria <strong>+ obrázky a teaser</strong>.

Reklama

Království Andergast vládne král Efferdan, který každým dnem očekává státní návštěvu vysoce postavených hodnostářů. Království po staletí válčilo se sousedním Nostria, ale teď se zdá, že se konečně lidé dočkají trvalého míru.

Král má však další problémy, objevila se záhadná epidemie vran. Ptáci jsou agresivní a dokonce napadají lidi. Mezi občany se navíc šušká, že vrány mohou i za temné noční můry. Vrány pronikají i na hrad a král začíná hledat pomoc mezi obyčejnými občany. Příležitosti se chopí mladý Geron, jenž záhy zjistí, že úkol je mnohem obtížnější než očekával. Čeká ho největší dobrodružství v životě, které ho zavede až na hranice země Aventuria i do dalších koutů světa.

Hráči se mohou těšit na ručně kreslené lokality okořeněné detailním HD kabátkem, náročné hádanky, poutavý příběh a na animované postavy, které čeká velké dobrodružství v této klasické point & click adventuře.

The Dark Eye: Chains of Satinav vyjde 23. března letošního roku pro PC.

Obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama