Odhalena GOTY edice Borderlands 2
Borderlands 2 Novinka Odhalena GOTY edice Borderlands 2

Odhalena GOTY edice Borderlands 2

Michal Burian

Michal Burian

33

Zaměstnanec amerického GameStopu poslal její fotku IGN. GOTY edice zahrne pochopitelně samotnou hru a dodatečný obsah. Vše má mít prý hodnotu sto dolarů <strong>+ AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace

Tak už je to oficiální. Leaknuté informace o GOTY edici druhého Borderlands se ukázaly být pravdivé, přičemž zodpovědní lidé už potvrdili, že se jí dočkáme 11. října na PC, X360 i PS3. Stát bude necelých 30 liber ve verzi pro stolní počátače a necelých 40 liber na konzole.

Co se obsahu týče, počítá se s Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, Mr Torgue's Campaign of Carnage, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, Creature Slaughter Dome, Psycho Pack, Mechromancer Pack, Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1, Gearbox Gun Pack, Golden Key, Vault Hunter's Relic a Collector's Edition Heads and Skins.

Původní zpráva

Kompletní edice zahrne: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, Mr Torgue's Campaign of Carnage, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, Creature Slaughter Dome, Psycho Pack, the Mechromancer Pack a Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack.

Otázkou je, zda i Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, Digistruct Peak Challenge a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama