Odhalena jarní aktualizace Xboxu One
Novinka Odhalena jarní aktualizace Xboxu One

Odhalena jarní aktualizace Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Xbox Xbox One

Krom jiného přidá podporu pro rozlišení 1440p.

Reklama

Společnost Microsoft rozeslala členům programu Insider Alpha přístup do testování chystané jarní aktualizace Xboxu One a zároveň odhalila, co bude součástí tohoto updatu. Jednou z hlavních novinek je podpora pro výstup v rozlišení 1440p. Ta bude k dispozici pro Xbox One X, stejně tak pro Xbox One S. Podle slov Microsoftu rozlišení 1440p vyplní mezeru mezi Full HD a 4K.

Druhá novinka z jarní aktualizace se týká služby Mixer. Streameři budou moci určit diváka, který bude moci ovládat právě streamovanou hru, případně se streamerem spolupracovat nebo si proti němu klidně zabojovat. Dostane se také na prohlížeč Microsoft Edge na konzoli Xbox One. Konkrétně jde o modernější vzhled s jednodušším ovládáním přes gamepad. Došlo rovněž k vylepšení několika funkcí a záložek.

Pokud vás zrovna tohle nezajímá, tak byste mohli být nadšeni z možnosti vyvážit hlasitost vámi puštěné hudby během hraní vašeho oblíbeného titulu. Administrátoři klubů budou moci nově filtrovat pozvánky na základě kritérií jako je reputace či Gamer Score. Turnaje budou otevřené, nemusíte tak být členek klubu, který turnaj založil, budete se moci do něj připojit přes Game Hubs.

Jarní aktualizace Xboxu One nemá v současné době stanovené přesné datum vydání pro veřejnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama