Odhalena mapa kampaně Total War Saga: Thrones of Britannia
Total War Saga: Thrones of Britannia Novinka Odhalena mapa kampaně Total War Saga: Thrones of Britannia

Odhalena mapa kampaně Total War Saga: Thrones of Britannia

Michal Burian

Michal Burian

2

Britské ostrovy kolem roku 878, těsně po invazi Velké dánské armády.

Reklama

Před měsícem byl oznámen první spin-off strategické série Total War. Fanoušci se v roce mohou těšit na Total War Saga: Thrones of Britannia. Jde o první menší hru pro PC, která bude zaměřena na skromnější historickou událost.

Total War Saga: Thrones of Britannia hráče zavede na britské ostrovy kolem roku 878, těsně po invazi Velké dánské armády. Součástí hry bude „velmi detailní“ mapa kampaně společně s deseti hratelnými frakcemi a novými herními mechanikami. V současné době víme, že mezi frakcemi budou vikingští osadníci, Anglosasové a jisté gaelské klany.

Dnes došlo k odhalení mapy, která je z pohledu rozsahu a počtu provincií podobná Velké kampani v Total War: Attila. Zároveň je ale mnohem detailnější. Tvůrci se mohli soustředit na jednotlivé oblasti britských ostrovů, což má za následek, že jsou britské ostrovy 23x rozsáhlejší než stejná oblast v Total War: Attila, zejména Skotko.

Než se na mapu podíváte, je vhodné zmínit několik změn. Vývojáři ze studia Creative Assembly se rozhodli, že menší osady budou mít jen jedno nebo dvě místa pro stavbu budov a nebudou obklopeny palisádou. Menší osady tak půjde mnohem lépe a účinněji napadnout a ovlivnit tak ekonomiku soupeře. Zároveň si ale musíte dávat pozor na své osady, jsou totiž důležitým zdrojem cenných surovin, kupříkladu železné rudy nebo farmaření. Velká města potom budou mít šest slotů. Dostáváme se tak k mixu her Shogun 2, Rome, Attila a Warhammer.

Total War Saga: Thrones of Britannia vyjde v roce 2018 na PC.

Zdroj: Oficiální stránky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama