Odhalena sběratelská edice Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins Novinka Odhalena sběratelská edice Batman: Arkham Origins

Odhalena sběratelská edice Batman: Arkham Origins

Michal Burian

Michal Burian

45

23cm figurku Batmana jak drží Jokera, speciální 3D steelbook, kniha s artworky a další zajímavosti pro fanoušky tohoto strážce zákona.

Reklama

Francouzský server PS3Gen zveřejnil obrázek sběratelská edice očekávané akční adventury Batman: Arkham Origins, z které mají někteří hráči rozporuplné pocity z důvodu, že se vývoje chopilo studio společnosti Warner Bros sídlící v Montrealu. Na sérii Batman: Arkham do nedávna pracoval výhradně tvůrčí celek z Rocksteady.

Sběratelská edice by každopádně měla obsahovat 23cm figurku Batmana jak drží Jokera, speciální 3D steelbook, Art of Batman: Arkham Origins knihu s exkluzivními artworky a kódy k dvěma dodatečným balíčkům.

Cena edice byla stanovena na 99 euro (cca 2574 Kč). Podle obrázku níže to vypadá, že majitelé obdrží DLC s alternativní kostýmy pro Batmana a již dříve představený Deathstroke pack.

Batman: Arkham Origins vyjde 25. října na PC, PS3, Xbox 360 a Wii U a tentokrát v něm hráči retrospektivně zamíří do mládí Batmana a jeho počátku, kdy poprvé potká mnohé známé superpadouchy univerza.

Hlavní hrdina tak bude mladší, živější, ale rovněž výbušnější a arogantnější, neboť doposud nepotkal soka, jenž by se mu co do síly, schopností a intelektu vyrovnal. Hráči tedy budou víceméně sledovat, jak se z něj stává trpělivý a rozvážný lovec neřádů, kterého znají a milují. Nemálo by mu s tím měl pomoci hlavní záporák titulu, Deathstroke. V Arkham Origins se prý objeví jeho nejlepší verze napříč médii a není pochyb o tom, že dá maskovanému strážci zákona pořádně zabrat.

Stejně tak jistě neuškodí, že každý jeden boss ve hře bude podle autorů zcela unikátní, a jejich zdolání bude vyžadovat pokaždé diametrálně odlišný přístup. Comeback by rovněž měla zaznamenat rozháraná psychika nepřátel.

Více se o hře dočtete v našem kompletním zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama