Odhalena třetí knížka Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Odhalena třetí knížka Star Wars: The Old Republic

Odhalena třetí knížka Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Po Fatal Alliance a Deceived chystá BioWare a LucasArts třetí román z prostředí chystaného MMO The Old Republic, tentokrát s podtitulem Revan.

Reklama

Co můžeme od Star Wars: The Old Republic: Revan čekat? Už jen název napovídá, že po více jak sedmi letech po vydání prvních Knights of the Old Republic se díky této knížce konečně uzavře příběh Dartha Revana, jedné z nejoblíbenějších, ale také nejzáhadnějších postav celého universa.

Konečně tak budeme moci zjistit, jak Revanův příběh pokračoval po konci KotORů, a hlavně jak vůbec skončil. Kromě toho se také dočteme o sithském imperátorovi v době The Old Republic, konkrétně odkud přišel nebo jak se dostal k moci. Nebudou však chybět ani postavy z obou KotORů, jako třeba Canderous Orto, astromech T3-M4, Vypovězený (resp. the Exile) nebo Bastila Shan.

Autorem je osvědčený Drew Carpyshyn, jenž má na kontě nejen trilogii o Darthu Baneovi, ale i trojici románů na motivy Mass Effectu, takže se určitě nemusíme bát o kvality celého románu.

Za oceánem vyjde Revan přibližně za několik měsíců (bližší údaj neuveden), ale pokud bude Egmont ČR pokračovat ve svém báječném tempu, českého překladu se dočkáme nejdříve za několik let, pokud vůbec.

Více informací na webu The Old Republic, kde si můžete přečíst rozhovor se samotným autorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama