Odhalena zlatá edice Resident Evil 7 a nový přídavek
Resident Evil 7 Novinka Odhalena zlatá edice Resident Evil 7 a nový přídavek

Odhalena zlatá edice Resident Evil 7 a nový přídavek

Michal Burian

Michal Burian

15

Gold edice zahrne dosud nevydaný přídavek End of Zoe. <strong>Aktualizováno: Vyjde i v Evropě</strong>.

Reklama

Aktualizováno: Britská pobočka Capcomu potvrdila, že zlatá edice hry Resident Evil 7, vyjde i v Evropě, konkrétně 12. prosince 2017. K dostání bude ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, a to ve fyzické i digitální podobě. Součástí budou dvě epizody Banned Footage (naše dojmy z první a druhé epizody) a dosud nevydaný přídavek End of Zoe.

V novém dodatečném obsahu pojmenovaným End of Zoe budete sledovat osud Zoe Bakerové, stejně tak čelit novým nepřátelům a prozkoumáte nové oblasti. Capcom láká na šokující odhalení osudu této postavy. DLC se bude prodávat i samostatně, cena byla stanovena na 15 dolarů/eur.

Ve stejný den - 12. prosince - vyjde rovněž odkládané Not a Hero DLC. Tenhle přídavek bude zdarma pro všechny majitele Resident Evil 7, bez ohledu na to, zda vlastníte Season Pass. V tomhle DLC se vrátí dlouholetý veterán Chris Redfield, který bude čelit novým hrozbám, takovým, které nebyly v původní hře. Chris bude mnohem lépe vybaven (víme o zbrani Albert.W. Model 01) a hráči si budou moci zapnout HUD zobrazující aktuální stav zdraví a munice. V nebezpečném prostředí navíc Chris využije kupříkladu kyslíkovou masku.

End of Zone a Not a Hero budou navíc hratelné ve virtuální realitě prostřednictvím PlayStation VR.

Obrázky z Not a Hero DLC

Obrázky z End of Zoe DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama