Odhalení hodnocení hráčů ve FIFA 20 už dnes
FIFA 20 Novinka Odhalení hodnocení hráčů ve FIFA 20 už dnes

Odhalení hodnocení hráčů ve FIFA 20 už dnes

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nejnovější trailer připomíná blížící se očekávané odhalení.

Reklama

FIFA 20 se kvapem blíží a jako každý rok jí předchází slavnostní odhalení hodnocení hráčů. V minulosti nám EA během několika posledních týdnů před vydáním postupně odhalovala nejlépe hodnocené hráče. Tento ročník však bude trošičku jiný, protože nejlepších sto bude odhaleno v jednu chvíli a stane se tak již dnes. V souvislosti s touto událostí EA Sports si pro nás připravilo nový trailer nazvaný "The Bunker". Ten je opravdu profesionálně natočený a je zábava ho sledovat. Pokud vás zajímá, jak se měří rychlost Raheema Sterlinga či dovednosti s míčem João Félixe tak se neváhejte podívat.

Ačkoliv neznáme přesná čísla jednotlivých hráčů, známe alespoň jména té nejlepší stovky, pojďme se tak podívat na některé zajímavé statistiky a jména. Této prestižní pozice se musely vzdát některé bývalé stálice této elitní skupiny. Mezi ty nejlepší se tak letos nedostali třeba Diego Costa, Gareth Bale, nebo Mesut Özil, naopak nově zde můžeme najít italskou mladou naději Gianluigiho Donnarummu. Nejvíce hráčů v TOP 100 má slavný Real Madrid s 12 hráči pronásledovaný Barcelonou a anglickým Manchesterem City s 10 hráči. Mezi státy se nejlépe umístila Brazílie a Španělsko. Oba státy mají rovných 13 hráčů mezi těmi nejlepšími. Současní držitelé titulů mistrů světa z Francie v tomto žebříčku mají "pouze" 11 hráčů. Nikdo se však nemůže divit po našem sobotním "úspěchu" v Kosovu, že se mezi tuto elitu nedostal ani jeden český hráč. No snad někdy příště.

Výsledky budou zveřejněny dnes ve 4 hodiny odpoledne a podívat se na ně můžete na oficiálních stránkách EA. Samotná hra pak vychází 27. září pro PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama