Odhaleno Call of Duty: Ghosts Trial a další postavy do multiplayeru
Call of Duty: Ghosts Novinka Odhaleno Call of Duty: Ghosts Trial a další postavy do multiplayeru

Odhaleno Call of Duty: Ghosts Trial a další postavy do multiplayeru

Michal Burian

Michal Burian

6

Vypadá to, že březen bude zajímavým měsícem pro fanoušky Ghosts. Kromě trial verze Call of Duty: Ghosts si budete moci zdarma vyzkoušet Onslaught DLC a přijdou další legendární postavy. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Activision potvrdil, že si hráči budou moci zdarma vyzkoušet multiplayer Call of Duty: Ghosts, a to od 7. března. Bohužel se akce týká pouze majitelů konzolí Xbox One a Xbox 360.

Demo nabízí mapy Strikezone, Warhawk a Prison Break v několika módech, včetně Search and Rescue, Domination a Team Deathmatch, stejně tak kooperativní režim Extinction.

K hraní nepotřebujete Xbox Live Gold a užívat si hry můžete do 10. března.

Původní zpráva

Podle informací na PasteBin se Activision rozhodl, že o víkendu začínající v pátek 7. března umožní lidem si zdarma zahrát multiplayerové módy Team Deathmatch a Domination na třech mapách - Strike Zone, Warhawk a Prison Break - stejně tak režim Extinction. V nabídce by měla být i digitální verze hry za "zvýhodněnou cenu".

Na 21. března má pak vydavatel naplánovaný trial víkend pro Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC, kdy si hráči budou moci zdarma zabojovat na nových mapách, vyzkoušet si nové zbraně a první epizodu Extinction: Nightfall.

Dokument rovněž zmiňuje nové micro DLC s názvem "Legend Pack", který do hry více hráčů přidá čtyři nové postavy. Má jít o Makarova, Rorkea, Hazmata a Zakhaeva. Vyjít by měl 4. března a pravděpodobně obsáhne i další maličkosti, stejně jako nedávný legendární balíček s kapitánem Price.

Zatím není jasné, zda bude Activision trial verzi Call of Duty: Ghosts nabízet na všech platformách. Xbox One verze nakonec na disku zabere 20 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama