Odhaleno Mercenary Ops od Epic Games
Mercenary Ops Novinka Odhaleno Mercenary Ops od Epic Games

Odhaleno Mercenary Ops od Epic Games

Daniel Kremser

Daniel Kremser

Z Číny k nám míří menší kopie Gears of War, která se prý vůbec nehraje špatně a navíc se na ní tak trochu skví logo Epicu.

Reklama

Fakt, že Epic Games má v Číně poměrně rozsáhlou herní divizi rozhodně není zrovna moc rozšířen. A přitom tamní vývojáři rozhodně nedělají jen nějaké podřadné práce, ale rovnou celé hry. Jednou z jejich prvotin je Mercenary Ops, které využije technologii Unreal Engine 3.

Jedná se o čistý derivát klasických stříleček viděných z třetí osoby. Tedy takové trošku béčkovější Gears of War se všemi náležitostmi, které k tomu patří. Podle dojmů z GDC 2012 se jedná o slušný průnik Gears of War a Call of Duty, který se hraje příjemně, avšak originalitou rozhodně neoplývá.

Zajímavým pak je jméno budoucího vydavatele hry. Severoamerickou společnost Delkans asi nezná vůbec nikdo a rozhodně se není čemu divit. Jde totiž o nové jméno v herním byznysu, o kterém nevíme téměř nic.

Mercenary Ops je plánováno na léto 2012 a kromě Severní Ameriky se podívá i do Evropy. O asijských trzích zatím vydavatel mlčí.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama