Odhaleno několik novinek z Destiny
Destiny Novinka Odhaleno několik novinek z Destiny

Odhaleno několik novinek z Destiny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4

PS4 ovladač bude svítit podle situace, hra bude bobtnat obsahem každý den a mnoho dalšího <strong>+ gameplay záběry</strong>.

Reklama

Datum vydání ambiciózní MMO střílečky od Bungie se neúprosně blíží a poslední dny přinesly několik nových detailů týkajících se toho, s čím se ve hře setkáme. Mnoho dalšího se navíc dozvíme na E3 konferenci Sony.

Například světlo na PS4 ovladači bude měnit barvu svitu v závislosti na situaci, v jaké se nacházíte. Například při nebezpečném zranění začne rudě pulzovat. Na mapách také narazíte na speciální odpalovací rampy, pomocí kterých se budete moci dostat na vyvýšená místa a získat skryté předměty.

Zbroj hráčů bude velmi rozmanitá. Od holografických futuristických plátových zbrojí až po brnění ve vikingském stylu. Při startu mise se lodě všech hráčů seřadí do formace. Autoři také potvrdili, že by měli být PS3 a Xbox 360 hráči příjemně překvapeni. Dočkáme se tedy dosáhnutí naprostého výkonnostního maxima obou konzolí?

Mapa bude rozdělená na jakési bubliny. Hráč obyčejně začíná v bublině pro veřejnost, kde se třískají všichni hráči, ale rychle se může dostat do soukromé bubliny, kde bude moci operovat pouze on a jeho tým spoluhráčů, plnící své vlastní mise. Tím se má zamezit zbytečnému znepříjemňování hry ostatními hráči.

Vydání Destiny je naplánováno na 9. září tohoto roku, a co je nejlepší, hra by se měla ještě dlouho po vydání plnit obsahem. Vývojáři hovoří dokonce o denních updatech.

Níže už uniklé gameplay záběry z alfa verze a krátká upoutávka z Instagramu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama