Odhaleno složení armády Kobky v Heroes VII
Novinka Odhaleno složení armády Kobky v Heroes VII

Odhaleno složení armády Kobky v Heroes VII

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

1

Po dvou týdnech se konečně rozhodlo o jednotkách, které budou součástí Kobky <strong>+ nové screenshoty ze hry a města Sylvan</strong>.

Reklama

Před třemi týdny byla fanoušky zvolena poslední frakce, kterou se stala Kobka. Zároveň s tím začalo nové hlasování, tentokrát o složené armády této rasy. Mohlo se hlasovat mezi třemi možnostmi: The blade from the Shadow (ofenzivní), The Shield of darkness (defenzivní) a Malassa's thousand faces (kombinace sil). Dnes známé vítěze - stal se tím Malassa's thousand faces. Zde máte jednotky, které byly zvoleny:

Kmenové jednotky:

Assassin/ShadeTroglodyte/ChthonianStalker/Tracker

Elitní jednotky:

Minotaur/Minotaur guardStrider/SoullesMedusa/Medusa sorceress

Šampionské jednotky:

Shadow dragon/Black dragonCave hydra/Dark hydra

Vývojáři začnou na frakci plně pracovat. Zatím není rozhodnutou o vzhledu jednotek,jen hydra se dočkala concept artu. Kromě Kobky se také hlasovalo v souvislosti se Sylvanem (elfy), a to o vzhled jejich města. Během krátkého hlasování fanoušci zvolili, po vzoru pátého dílu, elfí město ve stromě na jezeře s noční oblohou, hvězdami a obřím měsícem. Je dost možné, že podobného hlasování o vzhledu města Kobky se někdy v blízké době také dočkáme.

Na úplný závěr se tvůrci opět pochlubili dvěma novými screenshoty. Berte v potaz, že hra je (a ještě dlouho bude) v alfa verzi, tudíž se toho může dost změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama