Odhaleno tričko Assassin's Creed: Revelations
Novinka Odhaleno tričko Assassin's Creed: Revelations

Odhaleno tričko Assassin's Creed: Revelations

Michal Burian

Michal Burian

19

V obchodě Xzone.cz jsme odhalili oficiální tričko, které získáte, když si předobjednáte Assassin's Creed: Revelations na konzole.

Reklama

Odhalujeme podobu trička, které obdržíte spolu s předobjednávkou konzolové verze Assassin's Creed: Revelations. Prohlédnout si ho můžete níže:

Tričko ve velikosti M, L a XL získáte předobjednávkou hry na konzole PlayStation 3 a Xbox 360 za 1098 Kč. Jak postupovat při výběru velikosti se už dozvíte na stránkách našeho obchodu.

PlayStation 3 verze hry navíc obsahuje originální první díl Assassin's Creed. Koupí nového dílu tak získáte jedinečnou příležitost zavzpomínat na Altairovi začátky a zahrát si první díl této epické ságy, který bude součástí blu-ray disku.

PC verze Assassin's Creed: Revelations

Oproti tomu k PC verzi (1078 Kč) bude malinko jiné tričko ve velikosti L. Podoba těchto triček bude odhalena později.

K PC verzi běžné edice navíc získáte plakát s motivem hry a dva in-game bonusy: Reskin Altaira a větší kapacitu nesených bomb, šípů a kulek.

Sběratelské edice

Ke sběratelským edicím pro PC za 1548 Kč a PS3 a X360 za 1998 Kč získáte taktéž tričko a to ve stejné podobě jaká bude přibalena ke standardní edici PC verze. U sběratelky si ovšem můžete vybrat mezi velikostí L a XL.

Sběratelská edice bude zabalena ve speciálním sběratelském balení, které obsáhne knížku ilustrací (50 stran) plnou exkluzivních kreseb a návrhů, soundtrack, Assassin's Creed Embers: krátký animovaný film (s českými titulky), dodatečný herní obsah v podobě mise a 2 postav a navíc od Xzone.cz získáte již zmíněné oficiální triko s motivem hry velikosti L (na požádání pošleme triko velikosti XL) a menší bonus v podobě plakátu s motivem hry.

Více informací naleznete v obchodě Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama