Odhaleny dva přídavky pro Mafii 2
Mafia Novinka Odhaleny dva přídavky pro Mafii 2

Odhaleny dva přídavky pro Mafii 2

Michal Burian

Michal Burian

6

2K Games odhalilo dva stahovatelné obsahy do veleočekávané akce Mafia II. Nechybí detaily a dokonce jedno DLC bude pouze pro PS3.

Reklama

Vydavatel 2K Games oznámil dva stahovatelné balíčky, které rozšíří hru o nový příběh a samozřejmě nebudou chybět ani nejrůznější maličkosti. První DLC bude exkluzivně pro PlayStation 3 a pokud si pořídíte Mafii 2, budete si moci obsah Betrayal of Jimmy (Jimmyho zrada) stáhnout z PS Network zcela zdarma. V opačném případě vás bude stát standardních 9,99 dolarů.

Za tuhle přijatelnou cenu se vžijete do postavy jménem Jimmy, s nímž se ponoříte do nových a nebezpečných arkádových misí. Ty budou plné přestřelek, automobilových honiček a výbuchů.

Krátce po vydání slibuje 2K Czech přídavek Jimmy's Vendetta, který bude určen pro všechny tři platformy (podle dřívější zprávy měl být tento exkluzivně pro PS3) a nabídne opět arkádové pojetí celé hry s misemi, v nichž půjde o uklízení nejrůznějšího nepořádku. Opakované hraní by měl zajistit systém statistik, který vám bude sčítat body a ty budete moci posléze porovnat s ostatními hráči. Něco podobného by mělo být také v prvním DLC.

Podrobnější informace o Jimmy's Vendetta se dočtete v naší dřívější novince.

Přesné datum vydání druhého stahovatelného obsahu s přesnou cenou se dozvíme později.

Závěrem ještě dodejme, že se demoverze dočkáme začátek srpna letošního roku, což potvrdil v nedávném rozhovoru producent Denby Grace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama