Odhaleny nové postavy z Killer Instinct Season 3
Killer Instinct Novinka Odhaleny nové postavy z Killer Instinct Season 3

Odhaleny nové postavy z Killer Instinct Season 3

ElementGamer

ElementGamer

Po dlouhém čekání další střípky informací.

Reklama

Jeden by už ani nedoufal - studio Double Helix Games konečně poodkrylo své tajné plány a my se dozvídáme o nových hratelných postavách, za které si zahrajeme. Jednou z nich bude i Tusk a Arbiter z Halo, o čemž víme již delší dobu. Novinkou je fakt, že si užijeme i Miru a Generála RAAMa.

Aby toho nebylo málo, minulý týden uspořádali vývojáři speciální stream na Twitchi, kde ukázali záběry z „vyšší úrovně” kompetitivního hraní a představili nové herní mechaniky. Přemýšlíte, o jakých mechanikách hry mluvím? Tvůrci totiž vytasili eso z rukávu. Tím je Shadow Lords mód, jenž se bude podobat Faction Wars z Mortal Kombat X, tedy rozsáhlým válkám mezi jednotlivými frakcemi na život a na smrt. Zároveň ale nabídne originální zápletky a boje.

Mira zatím oplývá tajemstvími a jediná jistá informace je ta, že jde o dvojče Mayi, sestry, která se obětovala a zachránila jí tím život. Vcelku hrdinský čin, ale psychologické pozadí odkryjeme až přímo během hraní. Generála RAAMa nebude nejspíše třeba ani představovat. Fanoušci Gears of War už jen podle jména určitě ví, o jak velkého záporáka jde. Na to, jakou roli bude v Killer Instinct Season 3 hrát, si musíme zřejmě ještě počkat.

Killer Instinct Season 3 vychází 29. března na PC (s Windows 10) a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama