Odhaleny speciální edice Assassin's Creed: Unity
Novinka Odhaleny speciální edice Assassin's Creed: Unity

Odhaleny speciální edice Assassin's Creed: Unity

Jan Kalný

Jan Kalný

35

Stejně jako každý rok, i letos si pro nás Ubisoft připravil řadu speciálních edic k novému Assassin's Creed. A některé nabízí opravdu hodně věcí.

Reklama

Ubisoft odhalil speciální edice pro Assassin's Creed: Unity, jde dohromady o čtyři edice, které se budou prodávat souběžně se samotnou hrou, která vychází 28. října pro PS4 a Xbox One. Předpokládá se, že PC verze bude opět odložena, jak už je u Assassin's Creed tak trochu zvykem.

Ceny jednotlivých edicí jsou z oficiálního obchodu Ubisoftu.

Assassin’s Creed Unity: Special Edition

První a nejméně obsáhlou edicí je Special Edition, která mimo základní hry nabízí exkluzivní misi The Chemical Revolution, která nás vezme za otcem moderní chemie Antoine-Laurent de Lavoisierovi, který vymýšlí recept pro vysoce jedovaté bomby, ale je unesen a na vás je, abyste ho našli a zachránili. Tato edice stojí 60€, přibližně tedy 1600 korun.

Assassin’s Creed Unity: The Bastille Edition

Druhou edicí je The Bastille Edition, která je znatelně obsáhlejší. Kromě základní hry nabízí exkluzivní Jumbo Steel book, vysoce kvalitní art book, soundtrack a dvě litografie v obálce. Kromě toho nabídne i výše zmíněnou misi The Chemical Revolution spolu s misí The American Prisoner, ve které budeme zahraňovat revolucionáře Thomase Paina z hotelu Particulier a budeme hledat jeho spisy. Tato edice vás vyjde na 80€, tedy necelých 2200 korun.

Assassin’s Creed Unity: Notre Dame Edition

Třetí odhalenou edicí je pak Notre Dame Edition, která, stejně jako předchozí, nabízí základní hru, art book, soundtrack, dvě litografie a dvě exkluzivní mise. Steel book byl ovšem nahrazen za 39,5cm vysokou sošku, ve které Arno (hlavní hrdina) stojí na chrličky. Kromě toho dostanete i speciální sběratelskou krabici s nádherným pozadím uvnitř. Tahle edice vás bude stát 100€, zhruba tedy 2750 korun.

Assassin’s Creed Unity: Guillotine Collector’s Case

A poslední edicí je Guillotine Collector's Case, která stejně jako předchozí, nabízí hru, art book, soundtrack, litografie, dvě mise, včetně sběratelské krabice, dřevěné hrací skříňky, exkluzivního FuturePaku, upravených tarotových karet, zarámovanou fotografii (nebo spíše artwork), tajnou Pařížskou mapu, Prussian, Musketeer, Royal Arsenal a Shooter packy, Parade Pistol a speciální 41 centimetrů vysokou sošku, ve které je Arno u zakrvácené gilotiny. Tato edice vás vyjde na 140€, tedy něco málo přes 3800 korun.

Mimo všechny výše zmíněné edice je v obchodě Ubisoftu k dispozici ještě Gold Edition za 80€ (2200 korun), ve které se nachází základní hra a Season Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama