Odhaleny speciální edice Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 Novinka Odhaleny speciální edice Red Dead Redemption 2

Odhaleny speciální edice Red Dead Redemption 2

Michal Burian

Michal Burian

26
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Special Edition, Ultimate Edition a Collector’s Box.

Reklama

Očekávanou westernovou akci Red Dead Redemption 2 od Rockstaru si budete moci kromě standardní edice koupit ve třech dalších, které byly včera po úniku z Microsoft Store oficiálně představeny. Vybrat si budete moci Special Edition, Ultimate Edition nebo Collector’s Box.

Začneme předobjednávkovým bonusem vztahujícím se ke všem edicím, včetně té standardní. Za předobjednávku získáte válečného koně, jenž je odvážnější a vytrvalejší, sadu pro přežití s doplněním zdravím, peníze navíc do příběhové části Red Dead Redemption 2 a 500 000 GTA dolarů do Grand Theft Auto Online. Pokud navíc kliknete na předobjednávku do 31. července 2018, tak obdržíte ještě mapu pokladu, která vám poslouží během příběhové módu této westernovky. Díky ní naleznete hodnotné zajímavosti.

Odhaleny speciální edice Red Dead Redemption 2

Teď už k jednotlivým edicím. Special Edition se bude prodávat za 84,99 euro a zahrne bonusovou misi, v níž se vloupete do banky. Dále bonusové předměty do hry v podobě talismanu a medailonu, nového koně, outfit, tři bezplatné zbraně do story módu, boost nebo další peníze. Fyzická verze edice zahrne ještě mapu herního světa. Pokud byste raději Ultimate Edition, tak k ní ještě získáte další outfit, rank bonus, koně a další zbraně. Samozřejmostí je mapa a k ní ještě steelbook. To vše vás přijde na 99,99 euro.

Odhaleny speciální edice Red Dead Redemption 2

Tím nejlepším a nejlákavějším by měla být vždy sběratelská edice. Rockstar ale vsadil na takzvaný Collector’s Box za 99,99 euro. Ano, cena je stejná jako u ultimátní edice a je to z důvodu toho, že tento sběratelský box nezahrnuje samotnou hru. Místo ní v kovové krabici se zámkem a klíčem nalezneme mapu, oboustranné puzzle (100 dílků), karty, šátek, odznak či sběratelskou minci.

Odhaleny speciální edice Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 vyjde 26. října 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama