Odhalí se zítra datum vydání GTA V?
Grand Theft Auto Novinka Odhalí se zítra datum vydání GTA V?

Odhalí se zítra datum vydání GTA V?

Michal Burian

Michal Burian

66

Spekulace a fámy o pátém dílu Grand Theft Auto možná kolují internetem neustále, zítra ale dost možná dorazí oficiální informace.

Reklama

Právě zítra totiž Take-Two pořádá konferenci investorů za první čtvrtletí fiskálního roku 2013, kterou si budete moci poslechnout na jejich oficiální stránce. Zatímco o samotném průběhu nevíme vůbec nic, bude se mluvit o hrách. A jejich datech vydání.

Samozřejmě nejočekávanějším datem je to, které patří hitovce jménem GTA V. Vlastně ani nemusíme zaslechnout přesné datum, k jeho určení by mohly posloužit některé indicie. Vydavatel potřebuje udržet určitou úroveň zisků a všichni ví, že série GTA tvoří obří část příjmů Take-Two.

Aby si mohli investoři z každoročních příjmů mnout ruce, je životně důležité, aby pátý díl série vyšel do konce dubna roku 2013. Pokud se tak totiž nestane, hrozí slabší zisky, pád akcií a další nepříjemnosti, které nikdo nemá rád.

Vzhledem k tomu, že Rockstar rád vypouští své hry v dubnu a květnu, je vysoká pravděpodobnost, že tehdy nové GTA také vyjde. Letošní rok je kvůli nedostatku času téměř vyloučen, březen 2013 by ale nezněl tak špatně, nemyslíte? Více se dozvíme již zítra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama