Odklad Ace Combat 7: Skies Unknown
Ace Combat 7 Novinka Odklad Ace Combat 7: Skies Unknown

Odklad Ace Combat 7: Skies Unknown

Michal Burian

Michal Burian

2

Letecké akce od Bandai Namco se dočkáme až v příštím roce. Utěšit nás mají nové screenshoty.

Reklama

Těšili jste se, že si v letošním roce na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One užijete letecké bitvy ve hře Ace Combat 7: Skies Unknown? Tak to vás zklameme. Společnost Bandai Namco dnes oznámila odklad, Ace Combat 7: Skies Unknown vyjde na zmíněné platformy až v roce 2018.

Producent Kazutoki Kono fanouškům poslal zprávu, ve které odklad vysvětluje. Tým Project ACES si podle jeho slov stanovil vizi. Té ale mohou dosáhnout pouze za předpokladu, že Ace Combat 7 vyjde až v příštím roce.

„Byli bychom rádi, kdybychom Ace Combat 7 vydali koncem letošního roku, jak jsme původně zamýšleli, ale to by ohrozilo náš cíl. Bereme naší práci velmi vážně. Proto jsme si vybrali, že se budeme hře věnovat delší čas a úsilí soustředit na doladění a optimalizaci. Díky technologii Unreal Engine 4 a možnostem současné generace konzolí a hardwaru pro počítače máme příležitost vytvořit nejlepší Ace Combat. Nikdy nám technika neumožnila přinést tak detailní letecké boje jako dnes, ať už se bavíme o oblačnosti a proudění vzduchu nebo zážitku s PlayStation VR.“

Příští měsíc, v rámci E3 v Los Angeles, se máme dočkat nové ukázky, která poprvé ukáže Ace Combat 7 bez PS VR.

Odklad na rok 2018 je tak zpečetěn, utěšit nás mají nové screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama