Odklad brutálního akčního RPG titulu Code Vein na rok 2019
Code Vein Novinka Odklad brutálního akčního RPG titulu Code Vein na rok 2019

Odklad brutálního akčního RPG titulu Code Vein na rok 2019

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vývojáři doufají, že překonají očekávání fanoušků a médií.

Reklama

Na hardcore akční RPG titul Code Vein si počkáme. Společnost Bandai Namco dnes dopoledne oznámila odklad. S krutými nepřáteli v kůži ochránce světa nezměříme síly plánovaného 28. září letošního roku, ale až v průběhu roku následujícího. Vývojáři se rozhodli věnovat vylepšení hry a splnit očekávání médií i fanoušků, kteří měli možnost si Code Vein několikrát vyzkoušet a poskytli cennou zpětnou vazbu. Ta byla veskrze pozitivní, přesto bylo rozhodnuto o odkladu a všichni v Bandai Namco doufají, že čas navíc umožní tvůrcům překonat očekávání všech hráčů, včetně těch, co si tohle akční RPG v uplynulých měsících zahráli.

V Code Vein si zahrajete za Revenanta, který má důležité poslání: ztracené vzpomínky a uniknout z šílené nové reality. Ve světě Code Vein číhá nebezpečí na každém rohu, je plný krutých nepřátel a monstrózních bossů, kteří prověří vaše bojové schopnosti. Jak se to vůbec stalo? Záhadná katastrofa způsobila zkázu světa. Mrakodrapy sahající do nebes, které byly považovány za symbol prosperity, se proměnily v opuštěné hrobky lidské minulosti. V samotném centru destrukce se ukrývá společnost zmrtvýchvstalých zvaných Vein. V této poslední pevnosti bojuje o život několik přeživších, kteří jsou obdaření darem síly výměnou za své vzpomínky a neovladatelné touze po krvi. Oddejte se naplno krveprolití a riskujte, že se stanete jedním ze Ztracených – krutým démonem postrádajícím kapku lidskosti.

Code Vein je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pro více informací si přečtěte naše dojmy z hraní. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Podívejte se na nedávné gameplay záběry z Code Vein:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama