Odklad hororové hry Agony
Agony Novinka Odklad hororové hry Agony

Odklad hororové hry Agony

Michal Burian

Michal Burian

5

Brány pekla se otevřenou později. Vývojáři potřebují více času.

Reklama

Na pekelný horor Agony si budeme muset počkat. Studio Madmind nevydá hru plánovaného 30. března, ale později. Kdy? To v současné době nevíme. Titul Agony byl odložen na neurčito, aby měl tým dostatek času na poslední fázi vývoje. Ta spočítá v leštění obsahu. Jinými slovy k eliminaci různých chyb a bugů.

Jakmile budeme znát přesné datum vydání, budeme vás informovat. S Agony se počítá ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře bude podporována angličtina, francouzština, němčina, italština, španělština, polština nebo ruština. V budoucnu se tvůrci nebrání tomu rozšířit lokalizaci o další jazyky. Třeba se dostane i na češtinu, kdo ví...

Agony je psychologický survival horor, který se prezentuje hodně zajímavou atmosférou. Za projektem stojí polské nezávislé studio Madmind, které je složeno z bývalých vývojářů z CD Projektu a Ubisoftu.

Agony se hraje z pohledu první osoby a vypravíme se v něm do hlubin pekla, kde se vžijeme do týrané duše. Nepamatujete si na svou minulost a budete se snažit najít cestu z pekla. Postupně si budete osvojovat schopnosti a sílit. Časem dokážete ovládat jiné lidi a slabší démony. Rychle zjistíte, že jedinou cestou z pekla je jakási bohyně. Důležitý bude průzkum nepřátelského prostředí a interakce s ostatními dušemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama