Odklad vydání a hudba z Final Fantasy XV v traileru
Final Fantasy XV Novinka Odklad vydání a hudba z Final Fantasy XV v traileru

Odklad vydání a hudba z Final Fantasy XV v traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Už teď můžete stahovat hudbu z iTunes, ale vydání hry se odsouvá na 29. listopadu.

Reklama

Square Enix vydal nový trailer ke hře Final Fantasy XV s názvem World of Wonder feat. Florence and the Machine. Už z tohoto názvu vyplývá, že je zaměřen na hudbu ke hře od Florence and the Machine.

Kromě traileru ještě společnost oznámila, že právě album od Florence and the Machine jménem Songs from Final Fantasy XV je již nyní dostupné na iTunes. Bohužel asi mnohé zamrzí, že má pouze tři skladby (Too Much is Never Enough, I Will Be a Stand by Me), které ale byly vytvořeny přímo pro univerzum Final Fantasy XV.

"Jsme nesmírně rádi, že jsme mohli s Florence spolupracoval na úvodní melodii Stand by Me a na obou dalších původních skladbách, inspirovaných světem a příběhem Final Fantasy XV," uvedl v tiskové zprávě režisér Hajime Tabata. "Hudba byla vždy nesmírně důležitou a fanoušky velmi milovanou součástí série Final Fantasy a i teď jsme chtěli díky těmito třem skladbám vytvořit ve hře skutečný hudební zážitek a chtěli jsme posluchače připravit, ať už jsou v sérii nováčci nebo ne, na epický vesmír hry Final Fantasy XV."

Další zpráva už tak potěšující ale není. V návaznosti na několik nepodložených uniklých informací už Square Enix oficiálně odložil vydání Final Fantasy XV z dříve plánovaného 30. září až na 29. listopadu. Tento termín platí opět pro celý svět.

Informaci o odkladu poprvé uveřejnila stránka Gamnesia, která uveřejnila fotku poutače pro prodejny GameStopu s pokyny k jeho úpravě (obrázek najdete níže).

Square Enix pak celou situaci komentuje známými slovy, že nové datum vydání "umožní vývojovým týmům získat čas k dalšímu vypilování hry a jejímu testování kvality tak, aby byl výsledný produkt v souladu s očekáváním jak fanoušků, tak tvůrčích týmů".

V tiskové zprávě řekl Hajime Tabata toto: "Od chvíle, kdy jsme tento projet spustili, byla naše hlavní vize vytvořit takovou úroveň svobody a realismu, jakou jste v sérii dosud nepoznali. Bohužel potřebujeme k vytvoření této vize trochu více času a jsme přesvědčeni, že nové datum vydání nám pomůže tohoto cíle dosáhnout. Jako režisér a vedoucí tohoto projektu, se chci osobně omluvit za další čekání. Náš tým chce s Final Fantasy XV dosáhnout takové úrovně dokonalosti, jakou si naši fanoušci zaslouží. Žádáme vás tímto o pochopení."

Final Fantasy XV tady bude k dispozici pro PlayStation 4 a Xbox One až od 29. listopadu.

Trailer World of Wonder

Zpráva Hajime Tabaty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama