Odkryta pětice mutantů z Rainbow Six Siege
Novinka Odkryta pětice mutantů z Rainbow Six Siege

Odkryta pětice mutantů z Rainbow Six Siege

Michal Burian

Michal Burian

19

V kooperativní události Outbreak budete bojovat proti pětici nebezpečných mutantů. Co jsou zač?

Reklama

Původně se zdálo, že v kooperativní události Outbreak budeme bojovat proti zombíkům. Dnes Ubisoft odkryl karty a přiblížil pětici nebezpečných zmutovaných příšer, které mohou za chaos v městečku Truth or Consequences. Společně s dvojicí kamarádů se do Nového Mexika vydáte, abyste monstra zastavili a nastolili pořádek. Vláda totiž situaci nevládla, mimozemské infekci podlehla celá řada lidí a město bylo uvrženo do karantény, včetně policistů a vojáků.

Outbreak v Rainbow Six Siege poběží od 6. března do 3. dubna a budete v něm bojovat proti následujícím příšerám. Základní verzí monster jsou Grunti. Jde o nejrozšířenější typ monstra, s kterým se setkáte. Jsou velmi agresivní a když cítí nebezpečí, obrní tělo svého hostitele, které je poté odolnější proti střelbě. Při setkání s Grunty vývojáři doporučují obezřetný postup s kradmým pohybem.

Druhým zástupcem jsou Breacherové. Ti vás dokážou nemile překvapit, jakmile jsou v nebezpečí, explodují. Rooterové nejsou tak častí, ale za to na vás útočí hroty ze země, po zásahu znehybní svůj cíl.

Smasherové se řadí do těžkých monster, které nezastaví ani betonová zeď. S nimi budete mít hodně práce, ale určitě přijdete na to, jak je zastavit. Jako poslední jsou tu Apexové. Jde o vůdce, rozdávají ostatním rozkazy a dokážou vrhat projektily, které vás oslepí. Projektilům se dokážou bránit pouze dva operátoři: Finka a Doc.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama