Odložený čtvrtý patch Assassin’s Creed: Unity vyšel pro konzole
Novinka Odložený čtvrtý patch Assassin’s Creed: Unity vyšel pro konzole

Odložený čtvrtý patch Assassin’s Creed: Unity vyšel pro konzole

Michal Burian

Michal Burian

47

PC hráči se opravného balíčku dočkají koncem tohoto týdne.

Reklama

Tak to nakonec netrvalo tak dlouho. V pořadí čtvrtý patch pro Assassin’s Creed: Unity měl vyjít v pondělí, Ubisoft ho ale ve stejný den odložil a včera večer ho konečně vydal pro konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze hry. PC hráči se opravného balíčku dočkají do konce tohoto týdne.

Patch má neuvěřitelných 6,7 GB a podle výrobce se zaměřuje především na problémy s výkonem a zlepšuje celkový zážitek z hraní. Nemělo by tak docházet k drastickému snížení frekvence snímků za sekundu, kdy fps padalo pod 15.

K dosažení tohoto cíle Ubisoft upravil část mapy města Paříže, kde se vyskytovaly problémy. To ostatně vysvětluje velikost souboru. Co přesně to ovšem znamená, zatím nevíme. Pokud patch nainstalujte, dejte nám v komentářích vědět, zda jste si všimli nějakých změn. J8 nemohu tolik soudit, ve hře mám odehráno teprve několik hodin.

Krom toho by hra neměla padat, hlásit všelijaké chyby nebo ztratit vaši uloženou pozici. Kompletní seznam oprav naleznete zde.

Lokalizace stále není kompletní

Spousta hráčů se jistě ptá, zda nejnovější update přidal do menu možnost vybrat si českou lokalizaci i pro zbytek hry, ne jen pro příběhovou část. Bohužel, v nastavení u PS4 verze jsem žádnou novou položku nenašel, hra je tak v češtině stále pouze na půl. To znamená, že text ohledně příběhu (dialogy) je přeložen, ale popis misí, menu, nápověda a další věci zůstávají v angličtině. Je to škoda, česká lokalizace je totiž kompletní, jen ji nelze ve hře zapnout. Od Ubisoftu mi to přijde přinejmenším zvláštní, je to jak kdybyste si koupili auto, vůbec s ním nejezdili a chodili se na něj pouze dívat do garáže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama