Odpočítávání na stránce The Survivor 2299 skončilo a objevilo se další
Fallout 4 Novinka Odpočítávání na stránce The Survivor 2299 skončilo a objevilo se další

Odpočítávání na stránce The Survivor 2299 skončilo a objevilo se další

Michal Burian

Michal Burian

15

Nadešla nukleární zima, na stránce thesurvivor2299.com se objevily nové informace, další morseovka a různé náznaky. Dočkáme se nového Falloutu nebo je to jen nějaký vtípek?

Reklama

Zaměstnanci Bethesdy se již několikrát neoficiálně vyjádřili, že se stránkou thesurvivor2299.com nemá firma nic společného. Pravost nedávno zpochybnila i redakce renomovaného serveru Kotaku, která v několika bodech vše shrnula - registrace domény na společnost z Polska, odfláklé až amatérské provedení a i špatné načasování vzhledem k sobotnímu VGX (u nás v neděli ráno). I přesto ale stránka dál funguje a servíruje jeden nový obsah za druhým, především nové morseovky.

Odpočítávání skončilo a okamžitě se objevilo nové s dalšími náznaky, které ještě více naznačují pokračování Falloutu. Podle všeho to ale nebude oficiální pokračování, nýbrž jen nějaká fanouškovská tvorba. I když, v herním průmyslu nikdy nevíte, jak to nakonec bude.

Na stránkách je nově před odpočítáváním, které skončí 12. prosince brzy ráno, text "KVNGR REV ALPHA PPS VT PIZ UHMYLPVOQ CM XHWMZP. NBJB SPI'F BYQS QT D'Y BYFGEOB FI VQDYL MAQ. -NGQHT 5120- Nuclear winter has come", což v překladu znamená Nadešla nukleární zima.

Šikulové dokázali rozluštit i kód, v překladu nás informuje o zničeném Bostonu. "Obecné hlášení, Boston je zničen, opakuji, Boston je zničen. Žádná naděje. Frekvence 3450 opět v provozu. Bůh žehnej Americe".

Morseovka z Vaultu 119 pak volá všechny stanice kvůli pomoci. Hlavní dveře byly prolomeny neznámým nepřítelem, který eliminovat všechny v prvním, druhém i třetím patře. Přeživší se tak schovávají ve čtvrtém podlaží, které následně bylo také pod drsným útokem.

Další fanoušci Falloutu pak přeložili text následovně: "Institut uzavřen. Nepomohou nám, jedu do Black Rox -TBNLS 5120-."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama