Odpovědi na vaše dotazy ohledně Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Odpovědi na vaše dotazy ohledně Kingdom Come: Deliverance

Odpovědi na vaše dotazy ohledně Kingdom Come: Deliverance

Jan Kalný

Jan Kalný

9

Včera jsme vám dali možnost se nás zeptat na konkrétní dotazy, dnes na ně společně s recenzí odpovídáme.

Reklama

Na většinu otázek odpovídáme přímo v samotné recenzi. V této speciální novince najdete odpovědi na další věci, které vás u Kingdom Come: Deliverance zajímají.

Geralt z Rivie

„Rád bych se zeptal, jestli hra nabízí nějaké vedlejší "zábavní" aktivity, v podstatě takové minihry - plácnu, třeba duely, kostky, pěstní souboje a podobně. A ještě nakonec jak moc je "živý" okolní svět mimo vesnic a měst. Díky moc."

Odpověď: V recenzi jsme krátce zmiňovali hazard v podobě kostek, ale zúčastnit se také můžete různých duelů nebo lukostřeleckých soutěží. Jde ale samozřejmě pouze o zpestření, nic, čemu by byla věnována velká část hry. Co se týče živosti světa mimo vesnic, tak narazit lze třeba na mrtvoly (u kterých často číhají lapkové, aby sejmuli i vás), případně i unikátnější postavy jako je Hádankář nebo zbabělý rytíř. Kromě toho ale velkou populaci nečekejte, v přírodě jde hlavně o to - o přírodu.

Einfari

„Dá se tam chodit na ryby a lovit zvěř?"

Odpověď: Lovení zvěře je jeden z nejlepších a relativně nejjednodušších (a rozhodně nejlevnějších) způsobů, jak získat maso, kůži a časem třeba i další věci. Co se týče rybaření, tak ryby jdou ukrást rybářům na rybářském plácku. Ale asi bychom to vyloženě nenazývali rybařením... :)

Marigold

„Jak je to s případnými sexuálními kratochvílemi s domácími zvířaty a jinou faunou?"

Odpověď: ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Limec

„Jsou tam černoši?"

Odpověď Daniela Vávry:

OneShot

„Druhá věc, co mě zajímá - jak moc je na PS4 verzi znát, že je pouze 900p?A do třetice, jak se od bety změnil survival systém - nutnost jíst, spát, atd., což pro mě ve hře bude nutné zlo, tak mě zajímá, jak často je toto třeba činit a jestli to není moc otravné.Vlastně ještě jeden malý dotaz: souboje - myš, nebo gamepad?”

Odpověď: KC:D jsme bohužel na standardní PS4 nehráli. Co se týče potřeby jíst a spát, tomu jsme se věnovali v recenzi, ale rozhodně to nepůsobí otravně. Časem jsou k dispozici perky, které nutnost spát a/nebo jíst zredukují, takže je to otravnější o to míň. A pokud jde o souboje, resp. myš versus gamepad, tak je to vlastně úplně jedno. Prostě co člověku víc vyhovuje. Na obou se bojuje a hraje dobře. Jen pozor na páčení zámku, s gamepadem to chce větší cvik a trpělivost.

myscho

„Záchody tam sú?"

Odpověď: Můžeme s hrdostí oznámit, že občané na území Čech v 15. století měli toalety. Bethesdo, piš si!

Libu

„Používáte luk hodně, nebo jen minimálně?"

Odpověď: Něco mezi. Určitě se hodí a pro lov zvěře je to nutnost, ale rozhodně to není primární zbraň.

Kolousek

„Herní doba je prý kolem 50 hodin. Což mi na velké RPG s otevřeným světěm nepřijde zrovna moc."

Odpověď: Vývojáři nám v recenzenstkém manuálu slibují, že hru lze hrát i přes sto hodin, zatímco pokud se člověk zabývá jenom hlavním příběhem, jde zhruba o 30 až 50 hodin. To znamená, že těch 50 hodin rozhodně nemusí být strop, pokud chce člověk hrát dál. Obsahu je tam více než dost.

antiku

„Možná bylo řečeno, ale jak jsou řešeny okraje mapy?"

Odpověď: Na okraji vás bohužel zastaví neviditelná stěna. Svět pokračuje dál, ale tam už nemůžete.

Kingdom Come: Deliverance koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama