Odstartovala kampaň na remaster The Wonderful 101
The Wonderful 101 Novinka Odstartovala kampaň na remaster The Wonderful 101

Odstartovala kampaň na remaster The Wonderful 101

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

V základu bude hra pro Switch. Díky velmi rychlému financování bude i verze pro PS4 a PC.

Reklama

To, co bylo včera pouhým odhadem, se stalo skutečností. Platinum Games spustili na Kickstarteru kampaň na financování remasterované verze hry The Wonderful 101, vydané původně v srpnu 2013 pro Wii U. Pokud vše dopadne dobře The Wonderful 101: Remastered má vyjít na několika platformách.

Při splnění základního cíle financování ve výši 50 000 dolarů, vyjde The Wonderful 101: Remastered ve verzi pro Switch a za 250 000 a 500 000 dolarů pak můžeme čekat PC verzi, distribuovanou přes Steam, a pak také verzi pro PlayStation 4. Paradoxně nikde nenajdete verzi pro Xbox One, což lze díky nízké oblibě konzole od Microsoftu v Japonsku celkem pochopit, ale režisér hry Hideki Kamiya tuto možnost úplně nezavrhuje.

Paradoxně ale od spuštění kampaně získali Platinum Games už takřka 1 milion dolarů (a další finance naskakují velmi rychle), což znamená, že hra vyjde na všech třech oznámených platformách. Byly navíc přidány nové cíle, ale ty opět nezahrnují verzi pro Xbox One. Mezi novými cíli se objevilo třeba přidání režimu Time Attack a za 1,5 milionu dolarů bude přidáno nové 2D side-scrolling dobrodružství s mladým hrdinou s názvem Luka's First Mission.

Kampaň poběží od 3. do 6. března a skončí ve 12:00 PT (tedy 21:00 našeho času). Pokud bude projekt úspěšně zafinancován, vyjde The Wonderful 101: Remastered ještě letos v dubnu.

V tiskové zprávě dále uvedla společnost Platinum Games uvedla, že bude moci vydat The Wonderful 101: Remastered vlastními silami (původně vyšla hra díky Nintendu) a přivést tak titul "díky laskavosti společnosti Nintendo" i na jiné platformy.

Ve zprávě pro fanoušky pak ještě Platinum Games dodávají: "Cílem Platinum Games je vlastnit a publikovat námi vytvářené IP. Díky vaší podpoře doufáme, že se tento náš sen stane skutečností a přinese The Wonderful 101: Remastered na širokou škálu platforem a The Wonderful 101 se tak pro každého stane součástí herní historie! Tato Kickstarter kampaň je naší šancí SPOJIT SE, vzít osud do svých rukou a přinést každému tu nejlepší verzi The Wonderful 101."

The Wonderful 101: Remastered nabídne oproti původní hře různá vylepšení, na která dohlíží přímo režisér Hideki Kamiya. Cílem je hru vytvořit pro hráče daleko příjemnější. Mezi těmito vylepšeními najdete třeba příkazy na obrazovce, umístění podnabídek, vyskakovací okna s informacemi a další jedinečné úpravy hry pro nový hardware. V původní verzi totiž třeba šlo použít Wii U GamePad ovladač jak pro ovládání hrdinů, tak pro kreslení různých tvarů a vytváření specifických Unite Morph vlastností. Uvidíme, jak tuto "fíčuru" vyřeší u remasteru.

Kamiya je pak přesvědčen, že je The Wonderful 101 jednou z jeho největších her. Teď má ale šanci ji ještě přifouknout dalšími drobnostmi. Po splnění určitých finančních cílů budou do remasteru hry přidány zcela nové režimy. Tyto režimy budou k dispozici později a podporovatelé je obdrží zdarma.

Více o původní hře z oficiálních stránek Nintenda:

Připoj se k Wonder-Redovi a zbytku jednotky, která bojuje za planetu Zemi proti invazi GEATHJERKŮ!

Planeta země je opět v obležení vetřelců a obyvatelé hledají hrdinu, který jim může pomoci. Připravte svou jednotku s Wonder-Redem a se 100 dalšími hrdiny na vydání hry The Wonderful 101! Hra byla vyvíjena společností PlatinumGames s producentem Atsushi Inaba a vedoucím Hideki Kamiya. Tato akční adventura vás vtáhne do boje proti tzv. GEATHJERKŮM – zlí vetřelci, kteří si v minulosti snažili podmanit celou planetu Zemi a teď jsou zase zpět, aby dokončili naši zkázu!

Ve hře The Wonderful 101 máte za úkol ovládat skupinu hrdinů, kteří jsou odtrhnuti z jejich normálního života, aby zachránili planetu Zemi. Will Wedgewood je učitel na základní škole v Blossom City, ale pro některé je znám jako Wonder-Red, mladý tajemný génius a brzy také vůdce hrdinů The Wonderful 100. K němu se také připojí Eliot Hooker (pod maskou znám jako Wonder-Blue), detektiv z oddělení Los Angeleské policie.

Každý člen The Wonderful 101 má specifické Unite Morph vlastnosti, které umožňují přeměňovat skupinu hrdinů na objekty a to například: obří pěst (Unite Hand), mocný meč (Unite Sword) a nebo taky ohnivou pěst známou jako Unite Gun. Všechny schopnosti závisí na počtu hrdinů ve skupině, tak si dávejte pozor na obyvatelé, kteří křičí o pomoc – můžete si je přidat do týmu a získáte tak větší šanci zničit vetřelce!

Odstartovala kampaň na remaster The Wonderful 101

Zdroj: Kickstarter a MojeNintendo.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama