Remaster The Wonderful 101 už v květnu
Novinka Remaster The Wonderful 101 už v květnu

Remaster The Wonderful 101 už v květnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Kickstarterem zafinancovaný remaster má finální datum vydání.

Reklama

Hra Wonderful 101 byla původně vydána v roce 2013 pro Nintendo Wii U. Jenže se neprodávala tak dobře, jak se očekávalo. Platinum Games a režisér Hideki Kamiya proto spustili na Kickstarteru kampaň, jejímž cílem bylo zafinancovat rematerované vydání této multiplatformí akce. Kampaň odstartovala 3. února a končí sice až 6. března, ale hlavní cíl byl splněn ve velmi krátké době a v současnosti má na kontě enormní množství podpory od všech fanoušků z celého světa.

Díky tomu můžeme říct, že The Wonderful 101: Remastered bude vydána fyzicky i digitálně ve verzích pro Switch, PlayStation 4 a pro PC (přes Steam) 22. května v Evropě (19. května v Severní Americe a až 11. června v Japonsku).

Hra bude podporovat angličtinu a japonštinu a titulky v anglickém, japonském, francouzském, italském, německém a španělském jazyku.

Ve zprávě od Hideki Kamiye se mimo jiné píše že nejde jen o obyčejný port, ale tvůrci vyladili pro každou platformu ovládací prvky a provedli několik úprav, které by měly usnadnit pochopení herních prvků a i samotné hraní. Kromě toho také vylepšili kvalitu obrazu a obnovovací frekvenci tak, aby vše vyhovovalo modernímu hardwaru. Ve své podstatě se dá říct, že je The Wonderful 101: Remastered určitou "definitivní edicí" hry.

Zdroj: Platinum Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama