Modern Warfare 2 Novinka Odstartovala veřejná beta Call of Duty: Modern Warfare 2

Odstartovala veřejná beta Call of Duty: Modern Warfare 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se, jaký nabízí obsah.

Reklama

Dnes večer byla spuštěna otevřená betaverze chystaného Call of Duty: Modern Warfare 2. Ke hře mají aktuálně přístup pouze hráči, kteří si hru předobjednali ve verzi pro PlayStation 4 a PlayStation 5. V následujících dnech se ale testovací verze zpřístupní i hráčům na ostatních platformách bez nutnosti předobjednávky. Přesný rozpis si můžete prohlédnout níže.

Z pohledu herních režimů si můžete kromě stálic v podobě módů Team Deathmatch a Domination vyzkoušet hned tři nové režimy pojmenované Knockout, Prisoner Rescue a Invasion. Zatímco Knockout a Prisoner Rescue nabízí souboje dvou týmů po šesti hráčích, tak Invasion je popisován jako masivní deathmatch, kde se na velké mapě utká až 64 hráčů.

Vývojáři si pro betu připravili tři různé mapy v podobě Valderas Museum, Farm 18 a Mercado Las Almas. Ve výše přiloženém traileru, kterým autoři lákají na betu, je kromě nových režimů a map zmíněn rovněž včera odhalený nový systém úpravy zbraní.

Plná verze Call of Duty: Modern Warfare 2 vychází 28. října na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. V samostatné novince najdete nově odhalené HW nároky. Pokud už betu hrajete, můžete se nám v komentářích pochlubit prvními dojmy.

Odstartovala veřejná beta Call of Duty: Modern Warfare 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama