OF: Red River, GRID 2, DiRT 3 - kdy se jich dočkáme?
DiRT 3 Novinka OF: Red River, GRID 2, DiRT 3 - kdy se jich dočkáme?

OF: Red River, GRID 2, DiRT 3 - kdy se jich dočkáme?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Těšíte se na zajímavě vypadající díl znamenité série Operation Flashpoint, Red River? A co nový GRID či třetí DiRT? Pak zbystřete, máme pro vás datumy.

Reklama

Šéf studia Codemasters, Rod Cousens, se Eurogameru svěřil s veledůležitou informací. Tak především, nové vojenské simulace Operation Flashpoint: Red River bychom se měli dočkat ve tříměsíčním rozpětí, které startuje 1.4. 2011. Ve stejném časovém rozpětí se fanoušci mohou těšit i na libově vypadající závody DiRT 3.

„Co opravdu nechceme, je vytvářet hodně podobné hry s každým novým dílem. Je toho mnohem více, co můžeme využít,“ řekl Cousens. „Řekněme to na rovinu. Říká to pravděpodobně nejlepší studio závodních titulů na světě. Je to mezi námi a chlapíky z Need for Speed. A troufám si říci, že jsme lepší.“

Cousens také dodal, že v roce 2012 příjde zbrusu nový GRID, a rok poté i čtvrtý DiRT. Tyto dva tituly by se měly střídat každý rok. Mezi další roční tituly prý má patřit také Operation Flashpoint a závody ze série F1. To nás čeká pěkná doba, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama