Offline režim Steamu by měl být nekonečný
Novinka Offline režim Steamu by měl být nekonečný

Offline režim Steamu by měl být nekonečný

Michal Burian

Michal Burian

20

V současné době vás nutí se jednou za několik týdnů připojit, podle Valve jde o problém.

Reklama

Pokud využíváte offline režim Steamu, tak jste určitě zjistili, že vás i přesto Steam nutí se jednou za několik týdnů připojit. Valve přiznává, že offline režim nefunguje podle jejich představ a vlastně ani nesplňuje požadavky.

Jde tak o chybu, která by mohla být jednoho dne opravena, alespoň to na oficiálním fóru tvrdí zaměstnanec Valve pod přezdívkou Henryg. Ten se nechal slyšet, že původně měl být offline mod nekonečný, což znamená, že by vás nikdy Steam neměl nutit se připojit, avšak v současné době tak nefunguje.

Henryg přiznal, že jde o chybu, přičemž pracují na zlepšení celého systému. "Pracujeme velmi tvrdě na vylepšování základních technologií Steamu. Nemáme žádné komunitní manažery ani lidi v PR, takže čas, který trávíme na fórech, nás obírá o čas pro vývoj. To pak má za následek, že spousta z vás je frustrovaná z nedostatku komunikace s námi. Tak to ale rozhodně není."

Problém je především se systémem ověřování, který využívá většina starších her, stejně tak v samotném Steamu. Jde totiž o systém, ve kterém nejsou desítky her, ale tisíce. Jde tak o náročný proces, na kterém Valve pracuje a snaží se celý systém zmodernizovat, především pak samotné ověřování her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama