Novinka Oficiálně oznámeno Star Trek Prodigy: Supernova

Oficiálně oznámeno Star Trek Prodigy: Supernova

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Neprobádané planety nás čekají.

Reklama

Už v dubnu jsme díky úniku zjistili, že společnost Outright Games má v přípravě titul Star Trek Prodigy: Supernova, který nám přinese příběhy i postavy z animovaného seriálu Star Trek - Fenomén. A před pár dny došlo k oficiálnímu odhalení.

Jedná se tedy o projekt od vývojářů z Tessera Studios, kdy půjde o akční adventuru, která míří hlavně na dětské publikum, případně rodiny.

Příběh se následně bude odehrávat zhruba v jedné čtvrtině první sezóny seriálu, kdy se společně s Dal R'El a Gwyndalou vydáme na různé planety, které půjde prozkoumávat, přičemž zde čekají různé hádanky i souboje. Aby následně bylo podtrženo zaměření na rodiny, tak bude přítomna i možnost kooperace pro dva hráče.

Pro fanoušky seriálu pak je jistě příjemnou zprávou, že jednotlivé postavy budou namluveny jejich seriálovými představiteli, přičemž se objeví i kapitánka Janeway s hlasem Kate Mulgrew. Nebo tedy alespoň její hologram.

Vydání hry je mířeno na 14. října, a to na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama