Oficiálně oznámeny dvě Xbox One edice Assassin’s Creed
Novinka Oficiálně oznámeny dvě Xbox One edice Assassin’s Creed

Oficiálně oznámeny dvě Xbox One edice Assassin’s Creed

Michal Burian

Michal Burian

2

V první dostanete Xbox One s Assassin's Creed: Unity a Black Flag. Ve druhé ještě navíc Kinect a Dance Central Spotlight.

Reklama

Společnost Microsoft dnes oficiálně oznámila dvě speciální edice konzole Xbox One, které budou obsahovat dva nejnovější přírůstky série Assassin’s Creed - Unity a Black Flag. Bundly se budou prodívat i na našem trhu od 4. listopadu 2014.

1. Xbox One Assassin's Creed, k dostání od 4. listopadu 2014 za maloobchodní odhadovanou cenu 10 999 Kč, obsahuje:

herní konzoli Xbox One, bezdrátový ovladač, headset2 hry: „Assassin's Creed: Unity“ a “Assassin’s Creed IV: Black Flag”1 měsíc Zlatého členství Xbox Live

2. Xbox One Assassin's Creed + senzor Kinect, k dostání od 4. listopadu 2014 za maloobchodní odhadovanou cenu 13 999 Kč, obsahuje:

herní konzoli Xbox One, senzor Kinect, bezdrátový ovladač, headset3 hry: „Assassin's Creed: Unity“, “Assassin’s Creed IV: Black Flag” a “Dance Central Spotlight”1 měsíc Zlatého členství Xbox Live

Kromě speciálních edic Xbox One „Assassin’s Creed“ máme připraveno i několik dalších jako jsou „Sunset Overdrive“ a „Call of Duty: Advanced Warfare“ za skvělé ceny. Navíc mohou naši fanoušci na předvánočním trhu vybírat z pestré a atraktivní nabídky herních titulů jako jsou „Halo: The Master Chief Collection“, „Dance Central Spotlight“, „FIFA 15“, „Forza Horizon 2“, „Killer Instinct“, „Ori and the Blind Forest“ nebo „Project Spark“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama