Star Wars: Squadrons Novinka Oficiálně představena Star Wars: Squadrons

Oficiálně představena Star Wars: Squadrons

Martin Pritula

Martin Pritula

36
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra vyjde ještě v letošním roce.

Reklama

Po úspěšném Jedi Fallen Order od Respawn Entertainment tu máme novou hru zé série Star Wars, kterou je Star Wars: Squadrons od studia EA Motive. Jedná se o arkádovou leteckou střílečku. Hra má nabídnou jak kampaň pro jednoho hráče, tak i multiplayer.

Tuto hru jsme vytvořili pro všechny fanoušky Star Wars, kteří kdy snili o tom, jak se budou moci proletět po galaxii ve svém oblíbeném hvězdném stíhači.

Squadrons bude obsahovat velké možnosti úprav vašich strojů, přičemž vše bude možné získat pouze hraním hry. Ve hře nebudou mikrotransakce. Kosmetické předměty bude možné aplikovat jak na interiér, tak i na exteriér vašeho stíhače.

EA slibuje autentický příběh, jehož součástí bude spousta postav, které můžete z této série znát. Děj hry se odehrává po bitvě u Endoru. Příběh bude vyprávěn z vícero perspektiv. V některých misích budete například součástí letky Vanguard a v jiných zase budete součástí letky impéria.

Na PC a PS4 bude hru možné hrát ve VR. Majitelé předplatného Origin Access budou hru moci hrát 10 hodin, pro majitelé prémiové verze bude hra k dispozici zdarma.

Na cinematic trailer se můžete podívat výše.

Prozatím o hře nemáme žádné podrobnější informace. Ty se pravděpodobně dozvíme na EA Play 18. června.

Hra vyjde 2. října pro PC, PS4 a Xbox One. Cena hry je stanovena na 40 ‎€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama