Oficiálně představena Switch verze Wasteland 2
Wasteland 2 Novinka Oficiálně představena Switch verze Wasteland 2

Oficiálně představena Switch verze Wasteland 2

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Nintendo Switch Switch

Dorazí v Director's cut edici, stejně jako na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama

Dlouhých sedm měsíců museli fanoušci Nintenda Switch čekat na oficiální představení Wasteland 2. Od dnešního dne si mohou být jisti tím, že tohle skvělé RPG (v naší recenzi 9/10) na Switch skutečně vyjde. Dočkali jsme se totiž plnohodnotného traileru, jenž hlásá o příchodu Wasteland 2 na mix konzole a handheldu od japonské společnosti.

Wasteland 2 je pokračování původní hry Wasteland. Ta spatřila světlo světa v 80. letech.. Na Switchi se titul představí v Director's Cut edici, stejně jako na PlayStationu 4 a Xboxu One. Čeká vás přes 80 hodin v pustině, kterou si budete užívat v pohodlí domova i na cestách. Těšit se můžete již během letošního srpna. Konkrétní datum bude záhy oznámeno.

S Nintenda Switch se každým dnem stává zajímavější a zajímavější herní přístroj, který láká majitele k hraní her jako jsou Pillars of Eternity 2, The Elder Scrolls V: Skyrim, Xenoblade Chronicles 2, Ys 8, Shining Resonance: Refrain nebo připravované Dark Souls Remastered, The World Ends With You, Octopath Traveler, Fire Emblem: Three Houses, Pokemon Let’s Go Pikachu/Eevee a Shin Megami Tensei V.

Oproti tomu letošní WWE 2K19 se na Switch nechystá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama