Resident Evil 4 Remake Novinka Oficiálně: Resident Evil 4 Remake dostane Gold edici

Oficiálně: Resident Evil 4 Remake dostane Gold edici

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Hra už má na kontě skoro 6,5 milionů prodaných kopií.

Reklama

Remake survival hororu Resident Evil 4 se loni dočkal velmi pozitivního přijetí, ať už od kritiků (naše recenze zde), tak i od hráčů. Na úspěch základní hry pak Capcom navázal s přidáním režimu Mercenaries či vydáním placeného příběhového rozšíření Separate Ways. Pokud ale titul ještě nevlastníte a chtěli byste se do něj pustit, už za pár dní budete mít ideální příležitost.

9. února totiž na trh dorazí Resident Evil 4 Gold Edition (jež už před pár měsíci unikla), která kromě základní hry nabízí také již zmíněné DLC Separate Ways a všechny bonusy z Deluxe edice. Nečekejte ale nic navíc, takže pokud už vše z toho máte, není důvod si novou edici kupovat.

Na závěr se sluší dodat, že se Capcom v rámci nedávné finanční zprávy za třetí kvartál aktuálního fiskálního roku opět pochlubil s čísly prodejů svých her. Dozvěděli jsme se tak, že už má RE4R na kontě 6,48 milionů kopií. Jde o nejrychleji prodávaný titul v celé sérii a je tak pravděpodobné, že se v budoucích letech popere o první příčku z hlediska celkového počtu prodaných kopií, kde momentálně vede Resident Evil 2 Remake s více než 13 miliony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama