Oficiální představení Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Oficiální představení Batman: Arkham Knight

Oficiální představení Batman: Arkham Knight

Michal Burian

Michal Burian

91

Má jít o explozivní finále série Batman Arkham, kde budete moci řídit Batmobil. <strong>Aktualizováno o detaily, trailer a atworky</strong>.

Reklama

(Naposledky aktualizováno v 17:10) - Původní vývojáři Arkhamu jsou zpět. Rocksteady v roce 2009 přinesli Arkham Asylum s freeflow bojovým systémem a v roce 2011 přidali otevřený svět v titulu Arkham City. Rocksteady doufají, že svou novou hrou posunout laťku o něco výš.

Batman: Arkham Knight se odehrává po událostech z Arkham City a může jíž o poslední cestu Temného rytíře. Klíčovým prvkem hry bude Batmobil, který budete moci poprvé v sérii řídit a projíždět se s ním po mnohem širších ulicích Gotham City.

Strážce zákona bude mít co dělat s padouchy, do Gothamu se vrátí jeho nejznámější protivník Scarecrow, aby sjednotil všechny nejobávanější padouchy, včetně Penguin, Two-Face a Harley Quinn. Zničí je Dark Knight jednou provždy?

"Rocksteady vytvořili unikátní verzi Batmobilu, která se poprvé objeví v sérii. Přidání tohoto legendárního vozidla v kombinaci s uznávanou hratelností série Batman Arkham se hráčům dostane maximální a plnohodnotný zážitek s Batman. Budete se moci pohybovat po silnici a užívat si panoramat rozsáhlého Gotham City."

"Rocksteady Studios odvedli obrovské množství práce, aby hráčům přinesli poslední kapitolu naší Batman: Arkham trilogie, kde fanoušci mohou zažít jaké to je být Batmanem," řekl Sefton Hill, ředitel Rocksteady Studios. "Jsme nadšeni, že můžete vyvíjet hru pro next-gen platformy. Umožní nám to přivést k životu designové prvky, které jsme si představovali od začátku jako Batmobil nebo detailnější Gotham City."

Batman: Arkham Knight vyjde na podzim letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama