Ohlášeny čtyři balíčky do Dead Rising 2
Dead Rising Novinka Ohlášeny čtyři balíčky do Dead Rising 2

Ohlášeny čtyři balíčky do Dead Rising 2

Michal Burian

Michal Burian

7

Zombie akce Dead Rising 2 v průběhu měsíce bude obohacena o čtyři tematické balíčky, které přidají další zbraně a oblečení pro hlavního hrdinu + nová galerie.

Reklama

Prvním DLC balíčkem bude Psychopath Theme Pack. Ten se na XBLA objeví 12. října a na PSN o den později. Hráčům nabídne speciální oblek psychopata, motorovou pilu a sekery. Díky obleku bude Chuck silnější a stane se noční můrou pro zombie.

O týden později, tedy 19. října, bude následovat Soldier of Fortune Pack. Tento balíček z Chucka udělá Ramba, jenž bude mít k dispozici dvojnásobné množství munice a získá lepší palební sílu, přesnost na headshoty a bude obohacen o speciální útok pro automatické zbraně.

Od 28. října bude ke stažení Sports Theme Pack, s nímž získá hlavní hrdina vylepšenou sílu se sportovními zbraněmi. Ty také vydrží mnohem víc, a tak se při zabití zombíků nebudou tolik rozbíjet. Kromě toho získá Chuck charge útok, s kterým bez sebemenších problémů shodí zombie na zem, a opomenout nemůžeme ani víc peněz z gamblingu.

Posledním ohlášením balíčkem je Ninja Theme Pack. Ten bude k dispozici od 2. listopadu a přináší sebou speciální ninja oblek a pochopitelně také sečné zbraně, které mohli získat hráči z předobjednávek. Dále balíček obsahuje stealth mód (zombie si Chucka nevšimnou) a dodatečnou sílu při používání sečných zbraní.

Výše zmíněné balíčky jsou ohlášené také pro PC verzi, kdy se však objeví, prozatím nevíme. Podle dostupných informací budou na Xbox Live Marketplace stát 160 MS bodů a na PlayStation Network okolo 1,99 dolarů.

Závěrem se sluší připomenout, že DLC půjdou kombinovat a tak s hlavním hrdinou můžete v Dead Rising 2 vytvářet opravdu zajímavé kousky.

Naší recenzi Dead Rising 2 si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama