F1 22 Novinka Okruh v Miami a supersporty ve hře F1 22

Okruh v Miami a supersporty ve hře F1 22

Jan Urbančík

Jan Urbančík

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři se podělili o první záběry z nového ročníku.

Reklama

Před pár týdny jsme se dočkali oficiálního oznámení letošní závodní hry ze světa královny motorsportu, jež nese název F1 22. A nyní se vývojáři z Codemasters podělili o vůbec první záběry.

Video zachycuje novou trať v americkém Miami, kde o tomto víkendu pojede Formule 1 vůbec poprvé. Dále můžeme vidět vozy jednotlivých týmů a nechybí ani vlastní zbarvení, které si můžeme vytvořit v režimu My Team.

To nejzajímavější je ale až na samotném konci videa. Tam totiž najdeme záběr sportovního vozu od Mclarenu, což potvrzuje, že ve hře skutečně supersporty budou, jak už dříve řekl insider Tom Henderson. Zatím ale není jasné, jak moc zde budou auta, která s Formulí 1 vůbec nesouvisí, zastoupena. Henderson totiž později mluvil o tom, že se tento nápad neměl zamlouvat vedení F1 a supersporty mají být ve finální hře zastoupeny v menší míře, než bylo původně zamýšleno. Na oficiální podrobnosti si každopádně musíme počkat.

V tiskové zprávě následně došlo na představení obalů dvou edic hry. Na té základní můžeme vidět pilota Mclarenu Landa Norrise, George Russella z Mercedesu a aktuálního lídra šampionátu, jezdce Ferrari Charlesa Leclerca.

Okruh v Miami a supersporty ve hře F1 22

Tzv. Champions Edition má na obálce, jak už název napovídá, dřívější mistry světa, kteří v F1 letos závodí. Najdeme zde tedy Fernanda Alonsa (mistr světa v letech 2005 a 2006), Sebastiana Vettela (šampion sezón 2010 až 2013), Lewise Hamiltona (mistr světa v letech 2008, 2014, 2015 a 2017 až 2020) a v neposlední řadě loňského šampiona Maxe Verstappena.

F1 22 vychází 1. července na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S.

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama